Szabadon engedték a 3 ember halálért felelős Sz. Rolandot. A nyomozási bíró úgy vélte nem áll fent szökés kockázata - írja a Bors.

Mint ismert, a férfi meggondolatlan előzésével múlt szombaton három mezőfalvi ember, a mindenórás terhes B. Anita, férje B. László és az asszony kislánya F. Dóra halálát okozta. Legkisebb kislányuk Csenge ugyan túlélte a balesetet, de súlyosan megsérült, teljes gyógyulása hónapokig is eltarthat.

"A férfi előzetes letartóztatásra vonatkozó javaslatát elutasították, ugyanis megállapították, hogy rendezett háttérrel, stabil munkahellyel és fizetéssel, élettársi kapcsolattal rendelkezik, ezért nem áll fent az elrejtőzés kockázata" – tudatta dr. Árvai Szabó Péter a fehérvári törvényszék sajtósa.

Azonban állítólag a család próbál már most egyéb büntetést szerezni Sz. Rolandnak, úgy tudni egy tabnút már szereztek: " Az édesanyja talált egy tanút, aki közvetlen Roland után érkezett, lehetséges, hogy ő tud segíteni abban, hogy árnyaltabb legyen a helyzet" – mondta a Borsnak a gyanúsított nagymamája