FRISSÍTÉS!

A gyanúsítottal szemben a nyomozást végül elmarasztalás nélkül megszüntették.

Újabb pedofilbotrány robbant ki, ezúttal Budakeszin – értesült a Velvet. Információink szerint a város egyik óvodájának egyik nevelőjét vették őrizetbe a rendőrök még hétfőn szexuális erőszak gyanújával. Azóta a bíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását. A hírt hivatalos rendőrségi forrás és a szülők is megerősítették a helyszínen tartózkodó tudósítónknak. A szülők úgy tudják, az intézet vezetője szülői nyomás hatására értesítette a rendőrséget, miután állítólag látták, hogy az óvóbácsi hétfőn benyúlt egy kislány bugyijába. 

Akadnak szülők, akik kételkednek a férfi bűnösségében, egyikük, akinek gyereke a férfi csoportjába jár, azt mondta: lelkiismeretes pedagógusnak ismerték meg. „A gyerekek nagyon szerették, egyik szülő sem hiszi el, hogy bármi ilyesmit elkövetett volna. Egész évben a gyerekekért dolgozik, nagyon sok porgramot csinál nekik, éppen ezért aláírásgyűjtés indult hétfőn a pedagagógusért” – mondta el egy nő, akinek gyereke a csoportba jár. 

Frissítés

Fél 6-kor szülői értekezlet kezdődött az óvodában, ahova a sajtó képviselőit nem engedték be – értesült a Velvet. Úgy tudjuk, elég sokan jelentek meg, az óvodavezető és a fenntartó önkormányzatot képviselő polgármester is ügyvéddel érkezett. Valószínűleg az állhat a háttérben a szülők szerint, hogy az óvodavezető nem jelentette a történteket a fenntartónak. Hamarosan friss információkkal jelentkezünk.

Az óvoda vezetője közölte lapunkkal, hogy az ügyről semmilyen tájékoztatást nem adhat . Úgy tudjuk, az ügyben érintett kislány hétfő óta nem volt óvodában, a helyiek pedig azt mondták, a férfival korábban is volt már gond, könnyű testi sértést emlegettek, és azt, hogy csipkedte a gyerekeket.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – közölték lapunkkal.