A rendőrök az utolsó pillanatban érkeztek ahhoz a hatvani férfihez, aki áramütéssel és inzulintúladagolással akart végezni magával - írja a heol.hu. 

"A fiatalembert a fürdőszobában találtuk, elektromos vezeték volt tekerve a bal keze egyik ujjára, a másik vezetéket a jobb kezében fogta, és a hosszabbító bekapcsolásával épp áram alá akarta helyezni a drótot." - Csizi János törzszászlós

Kirúgtam a kezéből a vezetéket,

 közben kollégám a biztosítékok lekapcsolásával áramtalanította az egész ingatlant" - mondta el. 

Kiderült, hogy a  férfi cukorbeteg volt és biztosra akart menni, és túladagolta az inzulint, már ettől bekómálhatott volna. amikor rátaláltak zavartan viselkedett ezért mentőt hívtak hozzá.

Több búcsúlevelet írt, rendhagyó módon egy tükörre is feljegyezte végakaratát:

A tévé és a PS meg a hangfal kedves testvéremé legyen. Anyáé legyen a többi. Szeretlek. Nagyon sajnálom. 

- írta a férfi. A zsaruk megkeresték az egészségügyi intézményben, ott sem árulta el, miért keseredett el ennyire. A rendőröknek úgy tűnt, megsértődhetett, hogy akarata ellenére megmentették.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.