Hárman meghaltak abban a balesetben, ami pénteken kora reggel történt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A katasztrófavédelem a honlapján közölt részleteket a balesetről. Eszerint eddig ismeretlen okból két személyautó ütközött össze a 38-as főút 20-as kilométerénél. Olyan erejű volt a karambol, hogy három ember a helyszínen életét veszítette, két holttestet a helyszínre riasztott nyíregyházi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a roncsból. 

A mentés idejére a 38-as utat teljes szélességében lezárták. A katasztrófavédelem arra kéri a közlekedőket, hogy válasszanak másik útvonalat.

Frissítés

Az MTI szerint a járművek Rakamaz és Nyírtelek között, a Virányos-tanyai szakaszon ütköztek. A Nyíregyháza-Bodrogkeresztúr közötti főúton a baleset miatt lezárt szakaszt Rakamaz-Tiszanagyfalu-Tiszaeszlár-Nagycserkesz-Nyíregyháza útvonalon kerülhetik el a közlekedők.

Frissítés 2

Fél pályán megindult a forgalom a 38-as út Rakamaz és Nyírtelek közötti szakaszán, ahol péntek reggel két autó ütközött, a balesetben hárman életüket vesztették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata délben.