horoszkóp

Három balesetben kilenc autó karambolozott az Erzsébet hídnál

2014.11.16. 17:27

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. november 16-án 15 óra 10 perc körüli időben a fővárosban az Erzsébet híd Budára vezető oldalán - még a pesti szakaszon - három személyautó ütközött egymásnak. Személyi sérülés nem történt. Az érintett járművek a belső és a középső sávot foglalják el, a rendőrök a buszsávra terelik a forgalmat –áll a rendőrség közleményében.

Néhány perccel később - a budai szakaszon - egy a hídra Pest felé felhajtó személyautó megcsúszott a kanyarban és áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy Buda felé közlekedő személygépkocsinak, mely járműbe további három autó csúszott bele. Ebben a balesetben egy személy megsérült. A járművek mindkét irány belő- és középső sávjait elfoglalják, a rendőrök a buszsávokra terelik a forgalmat.

A második balesetet követően néhány perc elteltével egy szintén Pest felé a hídra felhajtó személyautó - ugyanott ahol a korábbi jármű is - megcsúszott, és a második balesetet okozó autónak ütközött.

A három balesetben így összesen kilenc személygépkocsi érintett.

A baleseti helyszínelés miatt a Buda, illetve a Pest felé vezető oldalon is csak a buszsáv járható. A megnövekedett vasárnap délutáni forgalom miatt az Erzsébet hídon és környékén jelentősebb torlódásra kell számítani, aki teheti, másik hídon keljen át a Dunán.

A rendőrség felhívta a figyelmet az időjárásra: a fővárosi esőzés miatt az útburkolat még kis sebességnél is rendkívül csúszós, kérjük a közlekedésben részvevőket, fokozott körültekintéssel vezessenek.