Vasárnap este 11 óra után édesanyja otthonából tűnt el a szegedi Hannauer Gábor, akit szülei és barátai  azóta is hiába keresnek. 

„Azt mondta, hogy lemegy a ház elé rágyújtani, de azóta nem láttuk a fiamat" – mondta el a Velvetnek Hannauer Gábor édesapja, aki maga is többször átkutatta már a környéket, hátha megtalálja a 29 férfit. 

Az édesapa lapunknak elmondta, hogy a férfi a környéken nőtt fel, ám barátai többsége már Budapesten él és dolgozik, ezért azt sem tartja kizártnak, hogy fia zavart állapotában megpróbált a fővárosba jutni.

Mint mondta, rendszeresen szed gyógyszereket, amiket nem vitt magával. Barátai a Facebookon felhívást tettek közzé, és kérik, hogy aki látta, értesítse a családot, vagy a rendőrséget, mert a férfi feltehetően nagyon kimerült és zavarodott lehet, ezért sürgős orvosi segítségre szorul. 

„Körülbelül 170 centiméter magas, normál testalkatú, jó fizikumú, világosbarna, rövid hajú, kék szemű férfi. Rövidre nyírt körszakállat visel. Tetoválása nincs. Eltűnésekor sötétkék pamut poliészter joggingot, hosszú ujjú piros pólót, fekete, bélelt, pamutos, farmer jellegű dzsekit és szürke sportcipőt viselt, melyen oldalán fehér csík található" – írja honlapján a  rendőrség. 

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hannauer Gábor tartózkodási helyéről, vagy látta a férfit, hívja az ingyenes 112-es segélyhívószámot.