Szerdán délután négy órakor végzett az iskolában, ám utána nem ment haza, és életjelet sem adott magáról egy 12 éves tatai kislányt, így eltűnése miatt a rendőrség körözési eljárást indított. Farkas Fruzsina 169 centiméter magas, normál testalkatú. Szeme sötétbarna, hosszú, fekete haja van, általában kibontva hordja.

„Eltűnésekor fehér színű sportcipőt viselt, aminek nyelve és az oldalán látható logója – pipa – rózsaszín színű.  Fekete színű sztreccs nadrágot hordott, aminek derék része leopárd mintás, valamint fekete színű bőrkabátot, melynek mindkét ujján teljes hosszban csipkesor van. Eltűnésekor fekete színű, márka nélküli oldaltáska volt nála, amelyen egy piros és fehér csík van" – áll a rendőrség honlapján. A kemma.hu azt írja: a kislányt múlt héten is keresték a rendőrök, most újra eltűnt.

A Tatai Rendőrkapitányság kéri, aki látja Farkas Fruzsinát vagy jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikét, a 34/517-77-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).