Nagyon durván és szomorúan mutatja a mai magyar valóságot az alábbi rendőrségi közlemény, ami egy 26 éves, szexuális erőszakkal gyanúsított férfi ügyében született (via Zala Megyei Rendőr-főkapitányság).

Egy 11 éves sármelléki kislány azzal foglalkozott, hogy a neten idősebb férfiakkal ismerkedett, majd webkamerán meztelenre vetkőzött előttük – olvasható a Police.hu-n. Eközben tetszett meg neki a 26 éves, magát székesfehérvárinak valló férfi, ezért belement egy találkozóba.

A férfi egy autóban várta őt Sármelléken, majd elvitte Keszthelyre. Sétálgattak, majd visszaültek a kocsiba. A férfi kérésére a lány levetkőzött, majd közösültek. Ezután visszavitte a lányt Sármellékre.

Arra nem tér ki a rendőrségi közlemény, a rendőrök hogy szereztek minderről tudomást, mindenesetre elfogták a férfit, aki azzal védekezett, hogy nem tudta, hány éves a kislány. Kiderült, már többször próbált az interneten kapcsolatot létesíteni 14 év alatti lányokkal.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság V. Á. veszprémi lakos ellen szexuális erőszak elkövetésének gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Keszthelyi Járási Ügyészségnek.