A terhes Fiona Anderson 2013 áprilisában ugrott le egy emeletes parkolóház tetejéről, ám nem csak ő és magzata haltak meg a zuhanás következtében, de másik három gyermekét is holtan találták a rendőrök a lakásán.

November 20-án újabb bírósági vizsgálat indult az ügyben, melynek során eddig nem hallott részletek is nyilvánosságra kerültek a családi tragédiáról.

A 23 éves nő pár nappal azelőtt, hogy öngyilkos lett, késsel rátámadt a gyermekek apjára, Craig McClellandra, amiért az egy másik nővel kezdett kapcsolatot. A férfi akkor hazudott a rendőröknek, és az vallotta, hogy egy idegen szúrta meg az utcán, mert nem akarta, hogy korábbi élettársától elvegyék a gyerekeket.

Anderson egyébként szociális segítséget is kért, és a nyomozás szerint 50! alkalommal ki is szálltak hozzá a családsegítő szolgálattól, ám annak ellenére, hogy a gyerekek éheztek, és rettenetes körülmények között éltek, mégsem avatkoztak közbe. A hatóság szerint az anya „nehézen elérhető” volt, és nem akart együttműködni velük.

Öngyilkossága napján, 2013. április 15-én a negyedik gyermekével várandós nő a kádba fojtotta 3 éves lányát, Levinát, 2 éves kisfiát, Addy-t, és a mindössze 11 hónapos Kydent. Ezután zöld filctollal összefirkálta a lakást, olyan üzenetekkel, mint

Szeretem, és meg fogom védeni őket
 

vagy

Összebújva, együtt alszanak. Olyan békésnek tűnnek

A kicsik testére szintén zöld tollal szíveket rajzolt, és rájuk írta „Szeretlek”. A nő saját testére is felírta gyermekei nevét, köztük a születendő kislányáét is, akit Eve-nek akart elnevezni.

A gyerekek holttestét a rendőrök fedezték fel, miután Anderson egy lowestofti emeletes parkolóházról a mélybe vetette magát. A zuhanás következtében ő, és magzata is szörnyethalt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy ittkaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.