Orvoshalál győrben: pozitív lett az alkoholteszt

2015.01.15. 11:32

Mindössze egy teszt eredménye érkezett meg ennek, annak a győri orvosnak a halála ügyében, akit egy vonat gázolt halálra a céges bulit követően. 

Mint megírtuk, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház fiatal radiológusát gázolta el a vonat. Az orvos a radiológia záróbulija után tíz kollégájával együtt egy győri diszkóba ment át szórakozni. Itt csak a férfi kollégák ittak alkoholt, és ők mind rosszul lettek, valamint furcsán is viselkedtek.

F. Nándor kollégái azt gyanítják, hogy valaki a szórakozóhelyen keverhetett drogot a fiatal radiológus italába, ezért történt a tragédia. Ennek a verziónak az egyik fő szószólója D. Levente, egy másik orvos, aki ugyancsak ott bulizott a diszkóban a végzetes estén. Ő tett feljelentést a rendőrségen, de csak azután, hogy megtudta, mi történt munkatársával.

D. Levente maga csináltatott drogtesztet munkahelyén, a Petz Aladár megyei kórházban, miután megtudta, hogy Nándort holtan találták a sínek mentén. A vizsgálat után bement a kapitányságra, ahol elmondta, azt sejti, hogy mindkettejük italába kábítószert kevertek.

A Blikk azt írta korábban, Ópiát- és metamfetamin-származékot is kimutatott a vizsgálat az orvos a szervezetében, a Kisalföld azonban úgy tudja, hogy csak a hivatalos drogtesztre még várni kell, egyetlen teszt eredménye érkezett meg eddig: az alkoholteszt, ami pozitív lett.