A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság keresi a 13 éves Pintér Ivettet, aki 2015. január 16-án édesanyjával busszal utazott Nagykanizsára, ahol találkoztak a lány fiú barátjával. Az édesanyja megengedte a gyermeknek, hogy az éjszakát a barátjánál töltse, azzal a kikötéssel, hogy reggelre hazamegy. Azonban Pintér Ivett többet nem jelentkezett, a telefonját nem veszi fel, és január 17-e óta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre.

A tinédzser körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, haja élénkvörösre festett hosszú, arca jobb oldalán piercinget visel, jobb karján hegek vannak. Az eltűnésekor fehér kabátot, kék koptatott farmert, barna lakkozott félcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud Pintér Ivettről, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, az hívja a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságot a 06-83/311-510-es telefonszámon, de jelentkezhet a 107-es vagy a 112-es ingyenesen hívható segélyhívószámokon vagy személyesen is tehet bejelentést bármelyik rendőri szervnél.