Szürreális ügyben hozott határozatot az Alkotmánybíróság, ami még az Iwiwen indult, és a Kúriát is megjárva az Alkotmánybíróságon végződött, és az egész kiváltója egy ártalmatlan sértegetés volt. Vagyis most már hivatalosan is megállapították, hogy ártalmas, úgyhogy ártalmas sértegetés volt. Az nem derül ki, hogy pontosan mikor, de egy feldühödött internetező a következőket írta az iwiwes adatlapján a háziállatai részhez: "Zizi, a gyönyörű magyarvizsla leány és X. Y. (teljes névvel kiírva) ügyvédutánzat". Ezen X. Y. (teljes névvel kiírva) ügyvédutánzat annyira felháborodott, hogy feljelentést tett. A teljes sztorit jogászul itt olvashatja el, de lényeg az, hogy először az ügyvéd javára ítélt a bíróság, aztán vitték tovább az ügyet, ekkor a sértegető javára ítélt a bíróság, többek között arra hivatkozva, hogy az ügyvédek közszereplők. Ezt az ügyvéd nem hagyta annyiban, és mivel a két lépcsőben teljesen különböző eredmény született, ezért az ügy a Kúrián és az Alkotmánybíróságon landolt.

Közben a sértegető kicsit átírta az adatlapját, az eredetileg kifogásolt mondatot a következőr változtatta: „X. Y. (teljes névvel kiírva), a ronda lop-csal-hazudik-kutya". Természetesen ez sem tetszett az ügyvédnek.

A végeredmény, hogy megállapították, hogy a Fővásoi Ítélőtábla alkotmányellenesen járt el, amikor arra hivatkozva mentette fel a sértegetőt, hogy az ügyvédek közszereplők. Az Alkotmánybíróság a Fővárosi Ítélőtábla ítéletét megsemmisítette.