Tovább folytatódik a brutálisan meggyilkolt fiatal lány, Rebecca Watts szüleinek kálváriája. Nem elég, hogy a napokban kiderült, hogy a két hete eltűnt lány testét feldarabolva találták meg,  mostohabátyjának is köze lehetett Becky Watts meggyilkolásához. A férfit és fiatal barátnőjét gyilkosság vádjával letartóztattak, tegnap délután pedig újabb 24 órával meghosszabbították az előzetes letartóztatást. Ez mind arra enged következtetni, hogy nem pusztán közük volt Becky Watts halálához, hanem lehetséges, hogy ők ölték meg és darabolták fel a lányt – írja a BBC.

Mint megírtuk, a 16 éves lány február 18-án egy barátjánál aludt, majd másnap hazament, magához vette a laptopját és eltűnt. A családja február 20-án tett bejelentést, miután nem ment haza. A rendőrség és civilek is nagy erőkkel keresték az eltűntnek hitt lány, míg ki nem derült, hogy egy környékbeli elhagyott házban valószínűleg az ő testrészeit találták meg.

Mostohatestvérét, a 28 éves Nathan Matthews, és annak barátnőjét, a 21 éves Shauna Hoare-t is Becky Watts elrablásával és megölésével gyanúsítják.

A család teljesen összetört, a nagymama és az anya többször nyilatkozta, hogy elviselhetetlen, felfoghatatlan tragédián mennek keresztül, ezért kérik, hogy ne keressék őket. Az édesapa összetörve annyit mondott, hogy nem tud megbirkózni a gondolattal, hogy lánya az utolsó óráiban bizonyára az ő segítségüket remélte, és nem volt ott, hogy segítsen. Eközben Becky Watts mostohatestvéréről és barátnőjéről egyre több kép jelenik meg az interneten. Egy ismerős azt nyilatkozta, hogy teljesen ledöbbent, hiszen a férfi neki is írt sms-t, amikor a lány eltűnt, hogy látta-e.