Két holttestet találtak kedden reggel a főváros XV. kerületében, a Nádastó parkban. A Velvet információi szerint egy férfi féltékenységből szúrta le párját, majd kivetette magát a hatodik emeleti lakás ablakán. A rendőrséget ma reggel 5 óra előtt hívta fel egy lakó, aki megtalálta a holttestet a lépcsőház ablaka alatt. A férfit végül akkor sikerült azonosítani, amikor a halott nő közelben lakó bátyja megtalálta testvére holttestét a lakásban, és kihívta a rendőrséget.

Úgy tudjuk, a megölt nő a 42 éves M. Krisztina, aki a szomszédok szerint banki ügyintézőként dolgozott, és a lakótelepen nőtt fel. A szintén 40 év körüli férfival három éve voltak együtt, visszafogott, csendes nőnek ismerték. Egy szintén a hatodik emeleten lakó szomszéd két éve látta rendszeresen felbukkanni a férfit, de állítása szerint még csak veszekedést sem hallott soha. Ő úgy tudja, hogy az András nevű férfi először a saját ereit is fel akarta vágni a gyilkosság után.

A BRFK szóvivője, Bognár Kinga elmondta, hogy a mentőket kevéssel hat óra előtt hívta valaki, hogy egy halott ember fekszik az utcán, majd a közeli házban egy másik holttestet is találtak. A helyszínelés jelenleg is zajlik a XV. kerületben, további részleteket nem árultak el.