Első körben gyilkosság vádjával vették őrizetbe Jill Blackstone-t, aki többek között a Jerry Springer Show producere, miután garázsában holtan találták hallás- és részleges látássérült húgát, a 49 éves Wendy Blackstone-t és három kutyájukat. 

A producer március 16-án értesítette a hatóságokat, hogy egy halott személy és három halott kutya van San Fernando Valley-i házában, és azt is közölte a telefonban, hogy az illető öngyilkos lett. A kiérkező rendőrök azonban gyanúsnak találták a hátrahagyott búcsúlevelet, és őrizetbe vették Jill Blackstone-t.

A további nyomozás és az igazságügyi orvosszakértő vizsgálatai alapján azonban ejtették a vádat Blackstone ellen, akinek a szervezetében szintén nagy mennyiségű szén-monoxidot találtak, írja a TMZ

A jelenlegi adatok szerint a két nő együtt akart öngyilkos lenni, ezért a producer a garázsában begyújtott egy faszenes grillsütőt, hogy a helyiséget betöltő gázban megfulladjanak. A három kutyát valószínűleg tudatosan vitték magukkal a garázsba, hogy együtt távozzanak az élők sorából.

Ám az 52 éves nő valamiért meggondolta magát, és az utolsó pillanatban kimenekült a garázsból, majd ezután hívta a mentőket. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.