Álruhás rendőrök buktatták le azt a Las Vegas-i házaspárt, akik a szokásosnál komolyabban vették a szíves vendéglátást otthonukban. A 47 éves ortopédsebész, Andrew Scott Martin 36 éves feleségével swingerbulikat szervezett, ahol a vendégeket kábítószerekkel (jellemzően kokainnal, gyógyszerekkel, marihuánával és partidrogokkal), szexi jelmezekkel és tematikus bulikkal várták, írja az NyDailynews

A beépített zsaruk párként tettek fel hamis profilt egy szexhirdetésekkel fogalkozó oldalra, ezután kaptak meghívást az orvoshoz, akit már hónapok óta próbált levadászni a Las Vegas-i rendőrség szervezett bűnözés elleni osztálya.

Cynthia Hurtado és társa el is ment a következő swinger patrira mint érdeklődő megfigyelők, legalábbis ezzel utasították vissza a házigazda egyre hevesebb közeledését. További bulikra is kaptak meghívásokat, és minden alkalommal megkínálták őket droggal, egy alkalommal pedig, amikor Hurtado azt mondta, szeretne valamit, amitől ellazul,

„Majd én ellazítalak, ha később szexelünk" – volt az orvos segítőkész válasza.

A rendőrök drogmintákat gyűjtöttek, és jó pár résztvevőt megfigyeltek, akik most a vendégszerető sebésszel együtt állhatnak a bíróság elé, kábítószerbirtoklás és -használat miatt. Volt is rajtuk mit megfigyelni, rendőrségi fotóik alapján erősen hatottak rájuk a pszichedelikus drogok:

Természetesen Martin az elsőrendű vádlott, aki évekre börtönbe kerülhet, ha a novemberi tárgyaláson bűnösnek találják. Bár a temérdek bizonyíték alapján, amit a kamuswinger rendőrök a bulikon összeszedtek, nincs túl sok esélye az esküdtszék előtt.