Jó, nem, mert az sem egyértelmű, hogy Pécsett, a 6-os úton, miért kényszerített egy sötétzöld BMW-s fékezésre egy másik autót. Az viszont már végképp érthetetlen, hogy miért rugdosta meg a szabályosan közlekedő sofőrt. 

A rendőrség közleménye szerint március 20-án történt az eset a pécsi 6-os főúton a Szántó Kovács János út felől Szigetvár felé. A sötétzöld BMW éppen sávot váltott, ezzel irányváltoztatásra és fékezésre kényszerített egy másik autót. A majdnem-ütközés után a két jármű félreállt, ekkor történt a rúgás. A BMW vezetője megpróbálta megütni VW Caddy tulaját, majd pár rúgás után inkább elhagyta a helyszínt. 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Pécsi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki szemtanúja volt a fenti esetnek, és a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 72-504-400 számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányság Uránvárosi Rendőrőrsén munkaidőben ( h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13).