Április elsején kiraboltak egy benzinkutat Budapesten, a IX. kerületi Gyáli úton. Egy eddig azonosítatlan férfi bement az üzemanyagtöltő állomásra, az alkalmazottat egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette, a készpénz átadását követelte. A tettes lövést nem adott le, személyi sérülés nem történt.

Sajnos az MTI híréből nem derül ki, hogy a rabló sikerrel járt-e, és ha igen, mennyi pénzt vitt magával. De már megkérdeztük a rendőrségtől, amint válaszolnak, megírjuk.

Update: Az ORFK Kommunikációs Szolgálata válaszolt. Ezt: „a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 1-én 20 óra 45 perc körüli időben ez idáig ismeretlen férfi bement egy Budapest IX., Gyáli úton lévő üzemanyagtöltő állomásra, majd ott az alkalmazottat egy fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette és készpénz átadását követelte tőle. Miután az alkalmazott ennek eleget tett, a férfi távozott a helyszínről. Az eset során a tettes lövést nem adott le, személyi sérülés nem történt.” Emellett közölték, a helyszíni szemlét, adatgyűjtést végrehajtották.