Egy prostituáltat megölt, egyet pedig életveszélyesen megsebesített az a nyárlőrinci férfi, aki most nem jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetést kapott - írja a baon.hu.  A 36 éves nyárlőrinci férfit 2012 szeptemberében, a második brutális bűncselekmény után fogták el a rendőrök. É. József akkor a késelés mellett a két évvel korábban elkövetett emberölést is bevallotta. A gyilkosság beismerését később visszavonta, ám a bizonyítékok elegendőek voltak ahhoz, hogy a bíróság mindkét ügyben megállapítsa É. József bűnösségét.

Az újság részletesen beszámol a gyilkosság elkövetési módjáról. A férfi ököllel, illetve a járműben tárolt gépkocsi-emelővel több alkalommal, nagy erővel megütötte a prostituált fejét, aki elvesztette az eszméletét. Ezután a vádlott a földön fekvő nőre még számos alkalommal lesújtott. A sértett a bántalmazás következtében a helyszínen meghalt. É. József a holttestet a közelben lévő erdőbe húzta és letakarta, majd elmenekült. A második nőt pénz miatt támadta meg, több késszúrással megsebesítette majd magára hagyta. 

Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész a vádlott feltételes szabadlábra bocsájtásának kizárásáért, a vádlott és védője pedig enyhítésért fellebbez.