horoszkóp
168653109

Fejbe lőtte magát egy beteg egy budapesti kórházban

2015.04.09. 08:20

Update

Közben megtudtuk: a kórház diabetológia osztályára szerda este vitték be a később öngyilkosságot elkövetett beteget.

 Főbe lőtte magát egy beteg egy budapesti kórház sürgősségi osztályán – írja a Blikk. A lap szerint az eset szerda (április 8.) este történt, több rendőrautó is volt a közelebbről meg nem nevezett helyszínen, ám az intézmény nem erősítette meg értesüléseiket.

Megkerestük a rendőrséget is, válaszuk szerint „a kérdéses ügyet a rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja, így az idevonatkozó jogszabályok alapján több információ nem adható”. 

A VS úgy tudja, az eset a XI. kerületi Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban történt. Egyelőre nem tisztázott, hogy tartózkodott-e más személy a két-három fős kórteremben. Az osztályon dolgozók pedig nem tudják, voltak-e a férfinek pszichiátriai problémái, vagy depressziós volt-e.

Frissítés: a kórház főigazgatóságától azt az információt kapta a Velvet, hogy az ügyről még a nap folyamán kiadnak közleményt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.