Állandóan féltékeny volt feleségére a 68 éves Cs. Lajos, április végén azonban a vita nem csak veszekedésig fajult, de a nyugdíjas férfi dühében megverte feleségét, aztán dühében megpróbálta kinyomni mindkét szemét. A cegledipanorama.hu szerint a családi erőszak miatt riasztották a rendőrséget és a mentőket is Cegléd Bede nevű városrészébe.

A lap úgy tudja, a nőt sérülései miatt kórházba kellett szállítani, a férfit pedig előállították a rendőrök. Cs. Lajosné Erzsébet mostanra elhagyhatta a kórházat, ám szemén még mindig kötést kell viselnie. A féltékeny férj nem sokkal később a fogdában öngyilkos lett, felakasztotta magát.

Korábban is megverte

Cs. Lajos és felesége több mint 30 éve éltek együtt. A rendezettnek látszó, felújított családi házukban most felesége lábadozik, az egyik szomszéd csak annyit látott, hogy kötéssel a szemén jöhetett haza a kórházból a napokban, felnőtt gyerekei gondoskodnak róla. Ottjártunkkor is otthon volt Cs. Lajosné, de nem nyitott ajtót.

A szomszédokat nem lepte meg a történet: „Lajosnál jobb szakember aligha van a városban, az egész házat maga újította fel, még napkollektorokat is felszerelt, de az igaz, hogy mindig magának való ember volt, és iszonyúan féltékeny. Erzsi többször panaszkodott a feleségemnek, hogy megverte dühében. De a veszekedéseket mi sohasem hallottuk. A lányaival is összeveszett pár hónapja. A szomszédokkal sem volt túl jóban” – mondta el a Velvet helyszínen tartózkodó munkatársának az egyik neve elhallgatását kérő szomszéd.

Felkötötte magát a fogdában

„Amikor a rendőrök kijöttek, és bilincsben bevitték, mondtam is, csak addig lesz bent, amíg nem tesz magával valamit. Elég labilis, magába forduló ember volt, sajnos igazam lett” – mondta el lapunknak egy másik szomszéd.

Miután Cs. Lajost előzetes letartóztatásba helyezték, felakasztotta magát, és meghalt. Az ügyben kerestük a Pest Megyei Rendőrfőkapitányságot is, hogy pontosan milyen körülmények között történt az öngyilkosság. 

"A haláleset kapcsán a rendőrség közigazgatási hatósági eljárást folytat, melyről a vonatkozó jogszabályok értelmében bővebb tájékoztatás nem adható" - írták válaszukban. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt  kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.