Török Szabolcs 2013 novemberében ugrott ki egy Rákóczi úti hotel ötödik emeletéről és szörnyethalt. Családja szerint a rendőrség a nyomozás során nem volt elég alapos. Sokáig arról sem szóltak nekik, hogy a férfi vérében kábítószer volt – számolt be a Népszabadság.

Török Szabolcs, a Feldmár Intézet stratégiai igazgatója máig tisztázatlan körülmények között halt meg 29. születésnapján. Élete utolsó két-két és fél óráját Feldmár András és Büky Dorottya, az intézet munkatársa társaságában töltötte. A férfi egy kis türelmet kért tőlük, elment zuhanyozni, majd meztelenül vetette ki magát az erkélyről. 

A rendőrség először öngyilkosságot állapított meg, de mivel MDMA-t találtak Török Szabolcs szervezetében, kábítószer birtoklás miatt indítottak nyomozást, amit a halála miatt nyomban meg is szüntettek. Az ügyészség azonban arra utasította a rendőrséget, hogy derítse ki, hol szerezte be Török a drogot. Az ügyben kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt jelenleg is zajlik az eljárás, de gyanúsított még nincs.

A szülők szerint a rendőrség nem volt elég alapos a nyomozás során, ezért a bírósághoz fordultak, új eljárás lefolytatását kérve. Azt is kifogásolták, hogy hónapokig eltitkolták előlük, hogy a férfi szervezetében drogot találtak. A nyomozók kétszer is kihallgatták Feldmár Andrást és Büky Dorottyát, de sem a drogról, sem arról nem kérdezték ki őket részletesen, hogy szakemberként miért nem vették észre a tragédia előjeleit. A szülők szerint csak alibivizsgálat folyt az ügyben, mert a rendőrség mielőbb le akarta zárni „az öngyilkos drogos aktáját”.