Kiss Virágot három taxis vette üldözőbe a Nyugatinál. Leszorították az útról, kurvának nevezték és ütötték-verték az autóját. A modell feljelentést tett a rendőrségen, és a Facebook-on próbál szemtanúkat találni.

A fitneszbajnokot május 29-én egy koccanást miatt találta be a három férfi. Kiss Virág a Velvetnek elmondta: éppen a Szent István körúton tartott a Westend felé, amikor a zöldre váltó lámpánál egy taxis befékezett előtte, ő meg hátulról nekigurult. Ezután mindketten kiszálltak, de az autók mellett guggolva örömmel konstatálták, hogy egyiken sincs látható sérülés, így közös megegyezéssel elhajtottak.

Pár perc vezetés után aztán meglepve tapasztaltam, hogy a taxis újra felbukkant. Először mögém került, majd beelőzött, és megpróbált leszorítani az útról. Láttam, hogy a férfi közben a rádión beszélt. Ekkor szólhatott a másik két taxisnak, akik rövidesen becsatlakoztak az üldözésbe. Végül a Lehel utca 27 előtt sikerült leszorítaniuk, mellém, elém és mögém is beálltak. Az első taxis úr rögtön kipattant az kocsijából, és habzó szájjal kurvaanyaázott, hogy szálljak ki, miközben ököllel ütötte a motorháztetőmet. A másik két férfi sem tétlenkedett: ordítva püfölték az ablakot és rángatták az ajtót. Teljesen bepánikoltam, hiszen 160 centis nőként esélyem sem lett volna ellenük. Bezárkóztam az autóba, és zokogva tárcsáztam a 112-t, hogy küldjenek segítséget

– idézte fel Kiss Virág.

A fitneszmodell a történtek miatt feljelentést tett a XIII. kerületi Rendőrkapitányságon. A rendőrök azt mondták neki, hogy zaklatás miatt indítottak eljárást. Ügyvédje szerint azonban ennél jóval többről lehet szó: garázdaságról, önbíráskodásról és személyi szabadság korlátozásáról. Kiss Virág ezért magánvádas eljárást indít.

Tamás Miklós, a City Taxi elnöke a Borsnak azt mondta: sajnálják a kialakult helyzetet, de azt a vizsgálatnak kell eldöntenie, kinek is van igaza.
„Beszéltem a kollégámmal. Szerinte a hölgy hátulról belehajtott, majd elmenekült, ezért mentek utána. Semmiféle leszorításról nem volt szó, a hölgy egy piros lámpánál állt meg. Kollégánk a motorháztetőt sem ütötte, csak ahogy a hölgy előre-hátra tolatgatott, rátette a kezét a kocsira. A rendőrséget sem ő, hanem a kollégám értesítette, amikor elhagyta a baleset helyszínét. A kárbejelentő lapot felvette a rendőrség, reméljük, a cserbenhagyás miatt hivatalból eljárás indul."

Kiss Virág szerint ezzel szemben szó sincs cserbenhagyásról, hiszen mindketten kiszálltak az autóból. A modell a Facebook oldalán próbál szemtanúkat találni, hogy igazolja állításait.

!!FELHÍVÁS-KÉRLEK OSSZÁTOK!!Aki szemtanúja volt egy koccanásnak a Szent István körúton a Margit híd felől, május 29-én...

Posted by Kiss Virág on Tuesday, June 2, 2015

Az üggyel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is. Kérdésünkre megerősítették: zaklatás vétség elkövetésének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást R. Dávid budapesti lakossal szemben.