Update

Meglett.

Már a rendőrség is keresi, és Facebookon is terjed egy levél Mikes Rudolf eltűnéséről. Az üzenet tartalma szerint a férfi dolgozni ment Szegedre, de szombaton a hajnali órákban látták utoljára. 

"2015.06.06.-án szombaton a hajnali órákban eltűnt Mikes Rudolf Szegeden.

Budapestről dolgozni indult a szegedi egyetem felújításának garanciális visszajavítási munkálatait befejezni. Többször is jelentkezett, kedvesével telefonon tartotta a kapcsolatot.

Utolsó információ, hogy a Mars tér közelében vett ki szállást és onnét járt be az egyetemre. Szombaton este kelett volna megérkeznie, azonban ez nem történt meg. Egyik barátját szombaton hajnal 02.

00 örül próbálta elérni telefonon, majd reggel 07:00 körül ismét telefonált az édesanyjának de nem ébredt meg a telefon hívásra. Még aznap szombaton 9:00 órától folyamatosan egészen késődélutánkig rendszeresen és sűrűn hivogatták a családtagok és a szülők, de nem vette fel a telefont, majd vélhetően lemerült így hollétéről semmit nem tud a család.

Mivel nem szokott ilyet csinálni, felnőtt ember lévén aggódóan rossza tudunk csak gondolni. Hívtuk a szegedi rendőrséget azt jelezték ilyen felépítésű korú személyt nem állítottak elő, a kórházak szintén nem találkoztak vele.

Budapest 7. ker rendőrkapitányság tesszem tosszaságában annyit mondott felveszik az adatokat és majd intézkednek meg kiadják a körözést.

Hallomásból tudjuk, hogy szeged ilyenkor kész bulinegyeddé változik, így szükség volna mindenki segítségére hátha megtalálja a közösségi oldal erelye.

Kérlek osszátok minnél többen és ha valaki tudna valamit hollétéről vagy látná egyrészt jelezze, hogy keresi a családja, ha maga tehetetlen vagy ilyesmi értesírtse a rendőrséget és az alábbi telefonszámok bármelyikét is.

Nika Melinda: +36-20-588-02-14

Kolcsár Zoltán: +36-70-328-90-91

Süle Attila: +36-70-772-19-00 0-24 -ben hívható 

Szemán Csilla: +36-20-622-56-76" – áll a levélben.