horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Videóra vették az orosz rendőr halálra késelését

2015.06.23. 15:21

Oroszország közepén, Kharlovoban a rendőrök egy ittas sofőrt állítottak meg. A fedélzeti kamerájuk végig rögzítette az igazoltatást, mely során a részeg sofőr a hátsó ülésen ült, amíg a rendőrök az iratokat ellenőrizték. A felvételen jól látszik, hogy a 38 éves férfi kis híján elalszik, de hirtelen előkap egy kést, és az egyik rendőrt többször is megszúrja. A 34 éves Aleksandr Lyamkin még ki tud menekülni az autóból, de  a Telegraph híre szerint a földön összeesett, és később meghalt. A másik rendőrnek sikerült kiszállni az autóból, és erősítést hívni, illetve visszatartani a támadót, amíg a kollégái megérkeztek. A támadásban ő is megsérült, de felépül, míg a részeg támadó 12-25 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat. 

„Még tart a nyomozás, de ez egy tragikus nap a rendőrség számára. A halott rendőr házas volt, a 11 éves fiának és az 5 éves lányának most apa nélkül kell felnőni" –mondta Ludmila Ryazantseva rendőrségi szóvivő.

A videót, amit csak erős idegzetűeknek ajánlunk, itt tudja megnézni.

930650-dd87045a-194b-11e5-9c5f-a3fcf311867f
Fotó: Europics / Liveleak.com