A Kisalföld.hu azt írja, Győrzámoly határában öngyilkos lett egy férfi, ezt a rendőrség is megerősítette később. A lap egyik olvasója azt írta: ˝Ezer szirénázó rendőr, rohamkocsi vonult el Győrújfalu környékén csütörtök délután.˝

A lap úgy tudja, hogy a helyszínre a TEK-et is riasztották.

Update: A Velvetnek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Takács József megerősítette: egy ember öngyilkosságot követett el Győrzámoly külterületén. A helyszínre valóban kivonult a TEK is, mivel az illetőnél fegyver volt. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. 

Update 2: A Kisalföld friss információi szerint a férfi egy őrző-védő cég munkatársa volt, aki engedéllyel tartotta magánál szolgálati fegyverét. Úgy tudják, Győrnél csónakba szállt, és felfelé indult a Mosoni-Dunán, miközben a környezetének azt kiabálta, öngyilkos lesz. A rendőrök végül Győrzámoly magasságában tárgyaltak vele, de sajnos nem tudták lebeszélni végzetes tettéről.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.