A kalocsai repülőtéren történt balesetben súlyos sérüléseket szenvedő O. Gábornak kedden a kecskeméti kórház főorvosa mondta el, hogy a hátsó ülésen utazó barátnője, Cs. Lili meghalt a karambolban. A Blikk szerint a fiatalember teljesen összetört a hírtől, hiszen még arra sem emlékszik, hogy kint jártak a kifutópályán.

„Kegyetlen dolog ez a sorstól, hiszen Gábor semmire sem emlékszik a balesetből, még arra sem, hogy kint jártak aznap a repülőtéren. Rögtön sírva fakadt, nagyon nehéz lesz ezt feldolgoznia.” – mondta el a lapnak a fiú édesanyja, aki szerint több hétbe is beletelhet, mire Gábor úgy-ahogy felépül sérüléseiből.

A vasárnap esti baleset körülményeiről közben egyre több részlet derül ki. A KaloHírek által megszólaltatott szemtanúk szerint a karambol azután történt, hogy a driftelő BMW géderlaki sofőrje egyenesbe kormányozta a kocsit és kettes sebességfokozatban, lassan haladt előre, majd egyszer csak váratlanul balra kanyarodott. Ekkor érkezett hátulról a Renault Clio, ami óriási sebességgel csapódott bele a versenycélokra megerősített autó elejébe. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a hátsó ülésen utazó Lili életét vesztette, barátja pedig kirepült a kocsiból. A Renault sofőrje, illetve a BMW-ben ülő két ember viszont csak könnyebb sérüléseket szenvedett.