A 14 éves Brock Leach egyik bátyjával játszott a a cornwalli Trebarwith Strand egyik sziklás tengerparti szakaszán, amikor váratlanul megcsúszott, és a mélybe zuhant. Kiálló köveknek csapódva landolt  egy sziklapárkányon, ám csodával határos módon zúzódásokkal és kisebb medencetöréssel megúszta az esést, írja a Daily Mail.

Ja, nem. Ugyanis ahogy megpróbált visszakapaszkodni, hirtelen éles fájdalmat érzett a jobb karjában. Odanézett, és rémülten vette észre, hogy egy kígyó marta meg, méghozzá egy vipera. Nagy-Britanniában mindössze egyetlen őshonos mérgeskígyó fajta él, de egy példány pont arra járt. 

A szerencsésnek nem mondható nap azért végül jól alakult, ugyanis a srác bátyja, Josh nem esett pánikba, inkább azonnal lemászott érte. Felhozni ugyan nem tudta, de amikor látta, hogy öccse karja egyre nagyobbra dagad a kígyóméreg hatására, azonnal visszaüzdötte magát a szilkla tetejére, hogy segítségért szakadjon.

Végül mentőhelikopterrel vitték kórházba a sziklaperemről kimentett fiút, ahol megkapta az ellenszérumot, majd törött medencéjét és zúzódásait is ellátták.