18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sonkaszeletelővel szúrta halálra locsolkodásból hazatérő férjét

2015.07.27. 13:02

Egy sonkaszeletelő konyhakéssel döfte halálra férjét az 55 éves D.-né B. Mária Egerben, miután a férfi bepiálva ért haza a húsvéti locsolkodásból. A HavariaPress szerint a Heves Megyei Főügyészség most emberölés miatt emelt vádat a nővel szemben.

A házaspár alig fél éve volt együtt, de mindketten gyakran italoztak, ezért gyakoriak voltak köztük a viták. Akkor sem voltak szomjasak, amikor a férj április 6-án délelőtt hazatért a húsvéti locsolkodásból. Az 50 éves férfi a konyhában cigarettát töltött magának, miközben felesége egy nagyméretű késsel sonkát szeletelt. Fél 11 körül aztán csúnyán összevesztek egymással, aminek az lett a vége, hogy a nő mellkason döfte férjét a 21 centis pengével. A szúrás mélyre hatolt, megnyitotta a mellüreget és megsértette a tüdőt. A férfi az elszenvedett vérzéses sokktól a helyszínen életét vesztette. Az asszony ezután átment a szomszéd házba férje édesanyjához, és közölte vele, hogy leszúrta a fiát, majd kihívták a mentőket. Az ügyészség a történtek miatt börtönbüntetést kért a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő nőre.