Ismerősei szerint L. Krisztián egy gyertyát és koporsót ábrázoló képet tett ki a közösségi oldalára, mielőtt a hétvégén felakasztotta két kisfiát, majd önmagával is végzett. A Bors úgy tudja, azt írta melléjük, hogy megöli magát, mert annyira szereti a barátnőjét. Közben a család nehéz anyagi helyzete miatt a hevesi önkormányzat magára vállalta a gyerekek temetési költségeit. 

„Mióta Kitti elhagyta, tele volt az oldala depressziós posztokkal és zenékkel. Nem gondoltuk, hogy tényleg megteszi.” – mondta el a lapnak az apa egyik ismerőse. 

A férfi arról egy sort sem írt, hogy mit fog tenni fiaival. Elképzelhető, hogy csak az utolsó pillanatban döntötte el, hogy ellenük fordul. Az atv.hu szerint az apa először idősebb gyermekét ölte meg, amikor a kisebbik fiú még aludt. Ezután őt is kirángatta az ágyból, és valószínűleg rátérdelt, amíg a nyakára rakta a kötelet. Erre utal, hogy a gyerek bordái eltörtek. 

A két elhunyt kisfiút időközben felboncolták, a jegyzőkönyvet kedden kapja meg a családja.
„Mivel a család nehéz anyagi helyzetben van, ezért az önkormányzat testülete egybehangzóan úgy döntött, hogy magára vállalja a két kisfiú temetési költségeit. A város értetlenül áll a tragédia előtt. Óriási veszteség a két kisfiú halála.” – mondta el Sveiczer Sándor polgármester.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.