A nő vasárnap délelőtt egy targoncát vezetett egy helyi cég telephelyén, amikor rázuhant egy konténer. A Kisalföld úgy tudja, a holttestét alatta találták meg. Fia szerint az asszonynak nem volt képesítése a targoncavezetéshez, munkaadói mégis rendszeresen a volán mögé ültették. 

„Édesanyám évek óta ugyanannál a cégnél dolgozott, s bár nem volt hozzá végzettsége, mindig targoncára kellett ülnie. A baleset is így történt, hiszen a targoncára zuhant rá egy konténer, az alatt feküdt az édesanyám. Legalábbis ezt hallottuk, mert a cég részéről semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, szemtanúk pedig állítólag nem voltak. A rendőrség korrekten viselkedett velünk, amit lehetett, elmondtak, de a türelmünket kérték, mert a vizsgálat még tart.” - mondta el a portálnak az asszony fia, Győri László, aki szerint édesanyjának aznap nem is kellett volna dolgoznia, de behívták. A férfi szeretne tisztán látni, ezért ügyvédhez fordul, és ha kell, bíróságra megy.

Az esettel kapcsolatban az érintett cég nem kívánt nyilatkozni. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket.