Az ohiói hasfelmetsző emlegetett Neal Falls egy halállista alapján gyilkolta a prostituáltakat. A CNN szerint a 45 éves férfit végül az egyik kiszemeltje ölte meg a saját pisztolyával, amikor megpróbálta megerőszakolni.

Neal Falls a neten találta meg a charlestoni prostituált hirdetését, majd megbeszélt vele egy találkozót. A Heather néven bemutatkozó nő később elmesélte, hogy szinte megérezte, hogy a férfi meg akarja ölni. Azt is sejtette, hogy már korábban is gyilkolt, mert azt mondogatta neki, hogy nagyon sokáig lesz börtönben.

A gyilkos nem sokáig húzta az időt, a nőre fogta pisztolyát, miközben nekiszegezte a kérdést: „élet vagy halál?". Ezután ütlegelni, fojtogatni kezdte, és megpróbálta megerőszakolni. Heather ennek ellenére nem vesztette el lélekjelentét, olyannyira, hogy szembeszállt támadójával.

„Miután fojtogatni kezdett, megfogtam a gereblyémet. El akarta venni tőlem, ezért letette a pisztolyát. Ekkor megragadtam a fegyvert, és a hátam mögé lőttem vele.” – idézte fel később a CBS-nek a nő, aki átrohant a szomszédhoz, hogy kihívja a rendőröket. 

Az egyenruhások Neal Fall zsebeiben egy halállistát találtak, amin több prostituált neve is szerepelt. Autójának csomagtartójából pedig valóságos fegyverarzenál került elő.

A charlestoni rendőrség szóvivője szerint az elmúlt évben 6 nő eltűnését regisztráltak a közeli Ohio államban, közülük négynek találták meg a holttestét. Neals Falls nyolc éven át Nevadában is élt, ott szintén nyoma veszett négy prostituáltnak. A rendőrség még vizsgálja, hogy ő lehetett-e a gyilkosuk.