18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tíz ember darabolt fel a sorozatgyilkos nagyi

2015.07.31. 09:52

A 67 éves Tamara Szamszonova ránézésére pont olyan, mint egy átlagos idős hölgy, de ő nem horgolással vagy kompót főzéssel töltötte a szabadidejét, hanem gyilkolászással. A The Mirror cikke szerint az orosz "hasfelmetsző nagyi" legalább tíz embert darabolhatott fel az elmúlt 20 évben. 

Fotó: Youtube

A szentpétervári asszony sötét titkaira azután derült fény, hogy egy Dimitrova utcai tónál megtalálták egyik áldozatának fej nélküli testét. A 79 éves Valentina Ulanovával korábban eltartási szerződést kötött, de aztán inkább mégiscsak megölte. Balszerencséjére azonban egy térfigyelő kamera rögzítette, hogy a testrészeit cipelte egy fekete szemeteszsákban.

A rendőrök ezután házkutatást tartottak a lakásában, ahol egy fűrész, egy kés, illetve néhány árulkodó vérnyom mellett fekete mágiáról és asztrológiáról szóló könyvekbe rejtve rábukkantak rémtetteiről vezetett háromnyelvű naplójára is. Az orosz rendőrség most összeveti a papírra vetett történeteket a városban az elmúlt 20 évben történt megoldatlan darabolós gyilkosságokkal.

Egy férfi fej és végtagok nélkül testét például 12 éve ugyanezen a környéken találták meg. Őt szintén a sorozatgyilkos nagyi mészárolhatta le, amit abból gondolnak az egyenruhások, hogy nála volt a névjegykártyája, a naplóban pedig elég jól körbeírta a tetoválásait. Tamara Szamszonova a gyanú szerint két albérlőjét is feldarabolta, de köze lehet férje eltűnéséhez is, akinek 2005-ben veszett nyoma, és azóta sem került elő.

Ha kíváncsi rá, hogyan dob puszit a kamerának egy sorozatgyilkos nagyi, az alábbi videót se hagyja ki!