Egészen furcsa és érthetetlen módon támadták meg július végén a 18 éves éves Jessica Byrnes-Lairdot. A barátjával egész nap strandoltak, majd hazafelé megálltak tankolni, ekkor verték meg brutálisan a lányt – írja a ktbs.com.

Byrnes-Laird barátja csak cigiért ment be, mire kijött, egy csapat megtámadta a barátnőjét. Egy rézcsővel törték be az ablakot, majd a fürdőruhában várakozó lány arcát kezdték ütni. Négy fogát ütötték ki, és legalább tízet letörtek, Jessica Byrnes-Laird száját több helyen össze kellett varrni, arca egészen felismerhetetlen. A család a drága műtétekre az interneten próbál pénzt gyűjteni. 

A benzinkút biztonsági felvételein is látszik, hogy a 21 éves fiú bemegy az üzletbe, ezalatt zaklatták a barátnőjét, aki a kocsiban várakozott. A gyanúsítottak a kamera látószögén kívül támadtak, gyakorlatilag senki sem érti, miért nézték ki őket. Mielőtt elmenekült volna a pár, a lány barátja még megpróbált védekezni, sikertelenül. A Go Fund Me oldalán lehet segíteni a lánynak. Már majdnem 5 millió forint jött össze a helyreállító műtétekre. A támadók elmenekültek, azóta is keresi őket a rendőrség.