18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Boszorkányság miatt gyilkolhatták meg a floridai családot

2015.08.05. 20:05

A 77 éves Voncile Smithnek és két fiának, a 49 éves Richardnak és a 47 éves Johnnak elvágták a torkát. A rendőrség azt gyanítja, hogy rituális gyilkosságról lehet szó, aminek köze lehet a boszorkányok wicca nevű vallásához, illetve a kék hold jelenséghez – számolt be az NBC News.

Fotó: Twitter

A holttesteket a múlt pénteken találták meg, miután az egyik áldozat kollégája bejelentést tett, hogy a férfi nem ment be a munkába. A gyilkosság három nappal korábban történhetett. Az anya és John halálát valamilyen tompa tárgy – valószínűleg egy kalapács – által okozott ütés okozta, de a torkukat is elvágták. Richardot pedig lelőtték, amikor belépett a házba, majd az ő torkát is elvágták.

„Az elsődleges információk alapján azt gondoljuk, hogy rituális gyilkosság történhetett. Az elkövetés módja – a tompa ütés, az elvágott torkok és a testek pozíciója – arra utal, hogy a keresett személy valamilyen hithez vagy valláshoz kötődik. Az áldozatok halálának ideje egybeesik a kék hold nevű jelenséggel is, ami csak egyszer fordult elő háromévente.” – nyilatkozta a Fox Newsnak David Morgan, a megyei seriff, aki szerint a  vérfürdőnek mindezek alapján a boszorkánysághoz lehet köze.

Az már biztos, hogy az indíték nem rablás volt, mert a rendőrök a helyszínen nem találtak erőszakos behatolásra utaló nyomon, és az elkövető a házban lévő pénzhez sem nyúlt. Az ügyben eddig egy embert hallgattak ki, gyanúsított egyelőre nincs.

„Elég ijesztő ebbe belegondolni, főleg ha kisgyerekeid vannak. Akár valamilyen furcsa, sátánista szekta, akár boszorkányság áll a háttérben, rendkívül nyugtalanító az egész.” – vélekedett a család egyik szomszédja.