Trükkös módon rabolt bort az ipolyszögi bringás

2015.08.15. 12:51

B. Róbert 30 éves ipolyszögi lakos meglehetősen furfangos módon szerzett bort magának. Az esetről a police.hu-n jelent meg egy közlemény, ami annyira találóan fogalmaz, hogy most szó szerint fogunk belőle idézni.

Fotó: Police.hu

„A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. augusztus 13-án 16 óra 45 perc és 17 óra közötti időben Balassagyarmat belterületén a járdán közlekedett kerékpárjával, amikor a vele azonos irányban gyalogosan közlekedő férfi kezében lévő bor megszerzése érdekében, sértettet a kerékpárjával nagy erővel meglökte, aki ennek következtében a földre esett. Ezt követően B. Róbert a kerékpárjával megakadályozta, hogy a férfi az italához hozzáférjen, majd a gyanúsított az így megszerzett szeszes itallal a helyszínről távozott.”

Ha esetleg nem értené, az történt, hogy B. Róbert fellökött egy járókelőt, aki a kezében lévő borral együtt a földre pottyant, de nem hagyta neki, hogy felszedje onnan a piát, hanem elvette tőle, aztán meg lelépett a helyszínről. A rendőrök a szomjas férfit rablás gyanújával vették őrizetbe, kezdeményezték előzetes letartóztatását, valamint lefoglalták az „elkövetéshez használt” kerékpárját.