Részegen végezte ki apját a bócsai férfi

2015.08.18. 07:47

A Blikk szerint az idős férfinak arra sem volt ideje, hogy megpróbáljon elmenekülni, a volánnál ülve érte a sörétes vadászfegyver lövedéke. Zs. Györgyöt vasárnap hajnalban a feltekert ablakon keresztül lőtte fejbe saját fia, aki állítólag az egész éjszakát kocsmákban töltötte. A gyilkosság után a 34 éves Zs. Gábor önmagával is végzett.

Egyelőre senki nem tudja, hogy az apának miért kellett meghalnia. A férfinak ugyanis jó kapcsolata volt a fiával, együtt dolgoztak a családi vállalkozásban. Libákat tartottak, és mezőgazdasági gépekkel bérmunkát végeztek.

„A fiam találta meg Gyurit. Először engem hívott fel telefonon, hogy egy halott ül a köves úton az autójában. A feje szét volt roncsolódva, így csak az autóról próbáltuk azonosítani. Hívtuk a rendőrséget, a férjem pedig elment, hogy szóljon a családnak.” – mesélte a lapnak egy asszony, aki 300 méterre lakik a gyilkosság helyszínétől. Szerinte Zs. György éppen szüretre indult, amikor szembetalálkozott a fiával. Hogy min szólalkoztak össze, azt ő sem tudta megmondani. Az egyik lehetséges ok az lehet, hogy Zs. Gábor az egész éjszakát kocsmákban töltötte.

„Amikor a férjem megérkezett a tanyájukra, és kijött a házból György idősebb fia, akkor vették észre, hogy Gábor a kerítés mellett fekszik összegörnyedve, mellette pedig a vadászfegyver. Hiába jött a mentőhelikopter, már nem tudtak rajta segíteni, pedig akkor még élt.”– mondta el az ügy egyik tanúja, akit a rendőrség már tegnap kihallgatott.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.