A 16 éves fiatal egy másik férfi társaságában furikázott Claygate-ben, amikor a rendőrök megállítottuk az autójukat. A járőröknek az lett gyanús, hogy a fiú nagyon furán ült. Mint kiderült, nem véletlenül. A Mirror Online szerint 28 pakknyi heroint szedtek ki a seggéből.

Az autót a 46 éves Alexander Mills vezette, a fiú a hátsó ülésen ült. A rendőrök először azért fogtak gyanút, mert mindketten tök mást mondtak arról, hogy éppen mit csinálnak. Aztán az is feltűnt nekik, hogy a fiatal láthatóan kényelmetlenül érzi magát, és idegesen fészkelődik a helyén. Ezért bevitték őket a rendőrségre, ahol előbányáztak a fiú fenekéből a 28 pakknyi, fóliába csomagolt heroint.

A sofőr a bíróságon azt mondta, hogy 16 éve herion- és crackfüggő. Saját bevallása szerint a fiú – akivel korábban csak kétszer találkozott – egy fuvart akart tőle Claygate-be, cserébe pedig drogot kínált neki, ő meg belement a dologba. Azt viszont tagadta, hogy tudta volna, mit rejt az ánusza. A fiatalt a bíróság kábítószer-birtoklás miatt ítélte el.