A 21 éves Z. Tibor 10-12 éves kislányokkal próbált fajtalankodni. A Blikk szerint azért bukott le, mert mindig ugyanaz a szürke csíkos pulóver volt rajta.

A férfi először tavaly decem­ber 19-­én csapott le, egy lány nyo­má­ba szegődött, aki éppen az iskolából tartott hazafelé. A tízéves gyereket egészen a panelházig követte, és bement utána az épületbe. Megvárta, amíg a gyerek a lifthez ér, aztán lecsapott rá. Először megfenyegette, hogy ne merészeljen kiabálni, majd molesztálni kezdte. Szerencsére azonban megzavarták, ezért elmenekült.

Az aljas szatír alig egy hónappal később újra lecsapott, egy 12 éves tinilányt szorított sarokba a házukban. Befogta a gyerek száját, megfenyegette, és arra kényszerítette, hogy eltűrje, amint ő tapogatni kezdte.

A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételein látták meg szürke-kék csíkos, hosszú ujjú pulóvert viselő férfit. Január 15-én ugyanebben a ruhában fogták el az Országbíró utcában. Z. Tibort az egyik rokona ismerte fel a személyleírás alapján, és feljelentette őt a rendőrségen

A férfival szemben szexuális erőszak elkövetésének gyanúja miatt emeltek vádat. Ha bűnösnek találják, 5–15 évig terjedő fegyházbüntetésre számíthat.