Szombat éjjel balhé volt a belváros VII. kerületében, információink szerint lövöldözés történt a Kertész utca és a Dob utca sarkán egy szórakozóhely előtt. A rendőrségre 2015. szeptember 20-án 0 óra 28 perckor érkezett bejelentés, amely szerint egy VII. kerületi szórakozóhely előtt verekedés, hangoskodás volt, lövéseket hallottak. A körülmények tisztázása érdekében a rendőrök megkezdték az adatgyűjtést - értesült a Velvet az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől. Az ügyben későbbre ígértek bővebb tájékoztatást. 

Frissítés: 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 10-15 főből álló társaság tagjai szóváltásba keveredtek egy szórakozóhely biztonsági embereivel, amelyből verekedés, dulakodás alakult ki. A Tények információi szerint a társaság összetörte a berendezést, ezután folytatták kint a bunyót. A dulakodás közben egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült. A dulakodás következtében két személy -egy fő könnyű, egy fő súlyos-sérülést szenvedett - tájékoztatta szerkesztőségünket az BRFK sajtóügyelete.

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitánysága a történtek maradéktalan tisztázása érdekében csoportos garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.