A 24 éves, Miamiban élő Fidel Lopez saját magát nevezte el szörnynek azután, amit a barátnőjével tett. A férfi még a hétvégén ölte meg brutális módon a nőt, egy szexuális együttlétből kialakult dührohama végén – írja a New York Daily News.

A rendőrségnek tett vallomása alapján azért kapott dührohamot, mert a barátnője szex közben kétszer is a volt férje nevét kimondta.

Itt a sztori egy kicsit zavarossá, viszont olyan brutálissá válik, hogy kérjük, csak az erős idegzetű olvasóink folytassák, még úgy is, hogy nem fogunk mindent olyan plasztikusan leírni, ahogy azok az amerikai lapokban megjelentek.

A rendőrségnek tett vallomás szerint a beleegyezésen alapuló, de durva szex egy pontján Lopez barátnője, a 31 éves Maria Nemeth kiment a fürdőszobába, ahol hányt, és elájult. Azt nem tudni, hogy Lopez dührohama ekkor már elkezdődött-e, ahogy azt sem, hogy Nemeth miért hányt, de feltehetően mindketten részegek voltak – a helyszínelők lakásban tequilát találtak, meg egy csomó felszeletelt lime-ot.

Lopez dühében betört egy üvegajtót, ököllel lyukat ütött a falba, és leszakított egy szekrényajtót. Ezután bement a fürdőszobába, ahol brutálisan támadt a még mindig ájultan fekvő barátnőjére. Különféle tárgyakat dugott a nő nemi szervébe, végül pedig szó szerint puszta kézzel kibelezte.

Ezután vízzel locsolgatta, hátha felébred az ájulásból.

Elszívott egy cigit, majd kihívta a rendőröket, azt mondta nekik, hogy siessenek, a barátnője nem lélegzik. A rendőrök a barátnője holtteste mellett találtak rá, zokogott.

A szomszédok azt mondták, a pár nagyjából egy hete költözött be, és az este folyamán nagyjából két órán keresztül hallottak zajokat, sikításokat a lakásból. Lopez és Nemeth munka közben ismerkedtek meg, a nő ingatlanügynökként dolgozottt, és Lopez volt az egyik ügyfele.