A lajosmizsei kislányt szúrt sebekkel szállították kórházba szeptember 10-én, akkor azt mondta a nagymama, hogy az unokája üvegbe esett, az vágta meg. De később kiderült, hogy az apa támadhatta meg a gyerekét – írja a Zsaru magazin. 

A kislány a késszúrások után életveszélyes állapotba került, azonnal meg kellett műteni. Az apát is kórházba kellett szállítani, megvágta magát. Karácsony László alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának helyettes vezetője számolt be a részletekről a lapnak: 

A mentők 8 óra 34 perckor szúrt sebekkel vitték kórházba a kislány édesapját, T. Józsefet, aki kijelentette: maga okozta a sérüléseit, öngyilkos akart lenni.

Az apa azután próbált öngyilkos lenni, miután többször hasba szúrta a kislányt. A szúrások a májat és a gyomrot is érték. Továbbá kiderült, hogy T. József labilis személyiség, az előzetes letartóztatásban elmeorvosok vizsgálják. A főkapitányság 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.