A Blikk szerint egy 60 éves férfi négy napon át egy padon ülve várta, hogy élve megegyék a darazsak. Az idős ember szenvedéseit több százan nézhették végig a II. János Pál pápa téren, mégsem segített neki senki. Valaki végül mégis mentőt hívott a haldoklóhoz, ők azonban nem tudták megközelíteni a férfit, mert valóságos darázsfelhő vette körül.

A mentők hívtak egy férfihez, akit tömegesen elleptek a darazsak. Természetesen azonnal indultam! A padon egy csontsovány ember ült, körülötte felhőben a darazsak, mintegy félezren lehettek. A lába be volt kötve, alig volt magánál. Végül sikerült kiirtani, elkergetni a darazsakat és jöhettek a mentők. Leszedtük a kötést, alatta millió csontkukac nyüzsgött. Évek óta végzem ezt a munkát, de ez örökre megmarad bennem. A bácsi napokig ült a padon, mozdulatlanul, evés és ivás nélkül, egy forgalmas nyolcadik kerületi parkban, ahol ezer ember jön-megy! Senki nem segített rajta, ő pedig várta, hogy élve megegyék a darazsak!

– idézte fel Boros Tibor méhrajbefogó.

Az idős ember valószínűleg azért döntött a szörnyű vég mellett, mert annyira fájt a lába, hogy talán már járni sem tudott. Mire megérkezett a segítség, alig volt magánál. A lap úgy tudja, hogy még mindig súlyos állapotban fekszik a kórházban, és egyik lábát amputálni kellett.