A 21 éves Kaluser Tibort keresi a rendőrség, a férfi két társával együtt rendőri eljárást színlelve a földre szorította, majd kirabolt egy budakeszi üzlet tulajdonosát. Rendőrségi igazolványra hasonlító tokot is felmutatott, elvitte a napi bevételből származó pénzösszeget, a mobiltelefont és a készpénzt is. 

„Az ismeretlen tettesek egyike 20-25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor sötét nadrágot, fekete dzsekit és szürke, kötött sapkát viselt. Szintén ismeretlen társa 30 év körüli, 170 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi. Rajta a cselekmény elkövetésekor kopott farmernadrág és sötét árnyalatú mellény volt.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kaluser Tibor, illetve ismeretlen társai tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja munkaidőben a Budaörsi Rendőrkapitányságot a 06-23/505-400-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111"Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén." –áll a rendőrség közleményében.