Egy szaúdi nő régóta sejtette, hogy a férje valószínűleg megcsalja, és az idő múlásával abban is egyre biztosabb lett, hogy a férfi egy cseléddel lép félre – írja a Mirror.

Ezért úgy döntött, hogy megpróbál bizonyítékot szerezni, és felveszi, ahogy a férje félrelép. Itt kicsit eltérnek egymástól a források, a Daily Mail rejtett kameráról ír, a Mirror viszont arról, hogy a nő egész egyszerűen csak a telefonjával felvette a mellette lévő szobában félrelépő férjét.

Az mindenesetre biztos, hogy elkészült a felvétel arról, hogy a férfi ráerőlteti magát a cselédre, fogdossa, csókot erőszakol ki tőle, miközben a cseléd próbál ellenkezni.

A videót ezután feltöltötte Youtube-ra, és azt a kommentárt fűzte a hozzá, hogy „a legkevesebb, amit ez a férj megérdemel, hogy botrányba keverik”.

Na, ezt nem kellett volna, mert a szaúdi törvények értelmében akár egy év börtönt is kaphat becsületsértés miatt, különösen úgy, hogy még kifejezetten oda is írta a videóhoz, hogy miért töltötte fel.

Arról nincsenek hírek, hogy a férfira vár-e valamilyen büntetés, de azt írják, az országban egyre nagyobb problémát jelent, hogy a férfiak a cselédekkel csalják meg a feleségeiket.