A People.com szerint a 31 éves floridai zongoratanárnő, Leigh Felten úgy akart keresni egy kis mellékest, hogy meztelenül szoptatta saját 18 hónapos kisfiát, hogy aztán az interneten árulja az ezt megörökítő videókat. A gátlástalan anya ezzel több jogszabályt is megsértett, ezért a rendőrök őrizetbe vették.

Az esetre egy feleség bejelentése nyomán derült fény, aki kiszúrta, hogy a férje hét szoptatós videót vásárolt meg a nőtől a YouTube-on keresztül. Elmondása alapján a felvételeken az asszony anyaszült meztelenül szoptatta babáját, miközben olajjal kente be mindkettőjük testét.

Az egyik videóban az anya a melleit is hozzádörgölte a gyerek arcához, de ennél is betegebb, hogy egy másik jelenetben úgy tűnt, mintha a vaginája érintkezett volna a kisfiú péniszével. A megdöbbent feleség azt is elmondta a rendőröknek, hogy a férje szerinte nemcsak a videókat nézte meg, hanem elutazott Floridába, hogy megdöngesse a nőt.

A szoptatós pornó miatt Leigh Felten jelenleg is őrizetben van, a bíróság 60 ezer dolláros óvadék ellenében engedné szabadon a tárgyalásig. Remélhetőleg nem tudja kiköhögni a 16,4 millió forintnyi összeget, még a végén meglincselnék.