Halloween dekorációnak hitték egy nő kerítésen lógó holttestét

2015.10.16. 11:07

Ohiói munkások egy chillicothe-i építkezésen fedeztek fel egy igen bizarr Halloween dekorációt kedd reggel, ami egy kerítésről lógó női hullának nézett ki. Járókelők is felfigyeltek a bizarr látványra, de hasonló következtetésre jutottak, írja a Gawker.

„Azt hittem valaki rossz viccet űzött a munkásokkal, mondtam is a lányomnak, hogy ez csak egy baba" - nyilatkozta a The Columbus Dispatch-nek az egyik szemtanú, aki nyolcéves gyerekét kísérte iskolába az építkezés mellett. „Annyira szörnyű látvány volt, hogy arra gondoltam, ez a tréfa túlmegy minden határon" - tette hozzá.

Olyannyira túlment, hogy nem sokkal később kiderült: szó sincs bizarr viccről, a holttest ugyanis valódi.

A rendőrségi nyomozás szerint az áldozat egy 31 éves nő, Rebecca Cade, akinek a halálát a jelenlegi információk alapján a fejét és nyakát ért tompa sérülések okozták. Valószínűleg menekülni próbált gyilkosától, eközben akadt fent a kerítésen. A test mellett egy véres kődarabot is találtak, nagy valószínűséggel ez volt a gyilkos fegyver. A szemtanúk szerint a nő arcát a felismerhetetlenségig verték.

A rendőrség azóta elfogta a gyilkossággal alaposan gyanúsítható 27 éves Donnie Cochenour Jr.-t, aki azóta beismerő vallomást is tett, jelenleg 2 millió dolláros (528 millió forint) óvadékkal előzetes letartóztatásban van a Ross Megyei börtönben.