18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Jókora vértócsák maradtak a Szent István körúti rablás helyszínén

2015.10.17. 14:21

A rejtélyes vértócsákra szombaton reggel a Velvet olvasója figyelt fel a Szent István körút egyik háza előtt. Megkérdeztük a rendőrséget, hogy mi történt a helyszínen.

„A kapuból vezetnek ki a vérfoltok. Bent egy nő meg mosta fel a vértócsákat. A kapu előtt két vértócsa, mellette rendőrségi szalag ragasztva a földre. Az egyik egy méter hosszú, és összefüggő” – írta le a helyszínt olvasónk, hozzátéve: „remélem, túlélte, akárki is volt.”

Mint kiderült, a háznál egy férfit támadtak meg, de a rendőrség válaszából az nem derült ki, hogy a tettes miként bántalmazta őt, és egyelőre azt sem tudni, hogy milyen sérüléseket szenvedett.

„A helyszínen ezidáig ismeretlen tettes bántalmazott egy férfit, elvette tőle laptop táskáját, majd készpénzért cserébe adta vissza a sértettnek tulajdonát. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen" – közölte a rendőrség.