Életveszélyben lehet ez a Budapesten eltűnt 34 éves férfi

2015.10.19. 12:19

Bodóczky Balázsnak a múlt hét szerdán veszett nyoma, utoljára a XVII. kerületben látták. Testvére a Velvetnek azt mondta, hogy a férfi aznap egy barátjával találkozott, majd autóval indultak valahova, de azóta egyiküket sem lehet elérni.

Fotó: Facebook

Fogalmunk sincs, hogy mi történhetett vele, nem volt előjele az eltűnésének. Az útlevelét nem találtuk a lakásában, ezért felmerült, hogy esetleg külföldre ment. Erről viszont nekünk is biztosan szólt volna. Csütörtökön többször is kerestük, de senkinek nem vette fel a telefonját. Utoljára pénteken reggel csörgött ki, aztán valószínűleg lemerült a mobilja. Mivel semmiféle életjelet nem adott magáról, attól tartunk, hogy életveszélyben lehet. Az eltűnését bejelentettük a rendőrségen

– idézte fel a Velvetnek a férfi testvére.

Az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook oldalon megjelent felhívás alapján a 175 centiméter magas, 80 kilós, erősen kopaszodó Bodóczky Balázs az eltűnésekor sötét melegítőnadrágot és sötét pulóvert viselt.

Az esettel kapcsolatban a rendőrséget is megkérdeztük. Amint megkapjuk válaszukat, frissítjük posztunkat.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es számon, vagy az ingyenesen hívható telefontanú számát: 06-80-555-111.