18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fürdővíztől várta a kukába dobott csecsemő anyja, hogy elmúlnak a fájásai

2015.10.20. 16:54

Nem akarta, hogy orvoshoz menjen annak a kislánynak az édesanyja, akinek holttestét tavaly októberben egy szeméttárolóban találtak meg. A vajúdó asszonynak ezért inkább azt tanácsolta párja, hogy fürödjön meg, mondván, attól elmúlnak a fájások. Nem múltak. A nő a fürdőkádban hozta világra egészséges kislányát, akit pár órával később megfojtottak.

Fotó: Velvet

A Velvet információja szerint a csecsemő száját betömték, és csak ezután dobták ki a kukába, ahol aztán egy hajléktalan vette észre a holttestet.

A rendőrök csaknem egy év nyomozás után – mint azt megírtuk – a DNS-minták alapján jutott el a kislány szüleihez.

A nyomozás során rengeteg tanút kutattunk fel, újból és újból átnéztük az aktát. Legutóbb úgy értékeltük, sokkal valószínűbb, hogy a megölt csecsemő szüleit a lakótelepen kell keresni, ezért ismét kihallgattuk a lakókat. Kiderült, korábban nem említettek egy fiatal nőt, aki a szüleivel él a telepen

– mondta a Zsaru Magazinnak Gál Sándor alezredes, a BRFK életvédelmi osztályának megbízott vezetője.

Fotó: Velvet

B. Andreától azonnal DNS mintát vettek, volt párját viszont nem találták, ezért K. Gábor szüleinek DNS mintáját használták. A szakvéleményből kiderült, hogy a meggyilkolt csecsemő édesanyja B. Andrea, K. Gábor szülei pedig a gyermek nagyszülei, vagyis a férfi az apa. Miután a szülőket elfogták, a nő azt állította, hogy várandóságát titkolta és arról csak volt élettársa tudott.

A meggyilkolt csecsemő apját vasárnap a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, és az anya lakhelyelhagyási tilalmáról döntött. A párt emberöléssel gyanusítják.